Om AlfaCare Vet

AlfaCare Vet eies og drives av AlfaCare AS.

 

AlfaCare ble stiftet på Notodden i 2002, og har siden den gang levert produkter til forebygging og lindring av muskel- og leddplager og idrettsskader. Vi leverer produkter til fysikalske institutt, sykehus, institusjoner, idretten og privatpersoner. 


Stadig flere av våre produkter har hatt en naturlig tilknytning til dyrehelse. I 2020 lanserer vi derfor egen nettbutikk for produkter i denne kategorien! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med veterinærer, dyrepleiere og andre dyrebehandlere, og ser frem til å bidra til forebygging, lindring og rehabilitering av skader hos dyr! 


Vi er også svært glade for å få med oss den erfarne dyrepleieren Tina Selland på laget! Tina er, i tillegg til å være autorisert dyrepleier, utdannet Equine Sports Massage and Rehab Therapist og anestesiolog for dyrepleiere i tillegg til en rekke andre kurs innen dyrepleie. Tina driver også behandling av hest i sitt firma NordEq - Equine Sports Therapy. Tina er vår selger og produktspesialist innen dyrehelse, og hun hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt til ditt behov. 

 

Brukerkontoer er felles for www.alfacarevet.no og www.alfacare.no. Det betyr at du kan logge inn med samme brukernavn og passord i begge nettbutikkene. På Min side i Kundesenteret ser du ordrehistorikk for bestillinger gjennomført på både www.alfacarevet.no og www.alfacare.no.

 

www.alfacare.no finner du et stort utvalg av produkter til forebygging og behandling av muskel- og leddplager og idrettsskader.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.